Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Пряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типу
    (2013) Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Запропоновано технології фітоолійного та фітоолійного каротиновмісного напівфабрикатів, які залучатимуться до технологічного потоку виробництва соусів емульсійного типу та сприятимуть підвищенню їх харчової цінності. A technology fitooliynoho fitooliynoho karotynovmisnoho and semi-finished products that are involved in the process flow production of sauce emulsion type and will improve their nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикату
    (2012) Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Розроблення нового фіто-олійного напівфабрикату дозволяє отримати соуси емульсійного типу зниженої енергетичної цінності для лікувально- профілактичного харчування завдяки вмісту природних полісахаридів та антиоксидантів в порошку пряно-ароматичної сировини. The development of a new semi phyto-oil emulsion sauces provides a type of low energy value for healthcare food thanks to the natural polysaccharides and antioxidants in aromatic powder materials.