Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні рекомендації до розроблення оздоровчих харчових раціонів для військовослужбовців(2015) Пересічний, Михайло Іванович; Магалецька, Ірина; Довга (Козачишена), Олена ОлександрівнаЗгідно наказу Міністерства оборони України № 402 «Про затвердження положення по продовольчому забезпеченню збройних сил України на мирний час», постанови Кабінету Міністрів України № 426 «Про норми забезпечення продовольчими пайками військовослужбовців» у всіх військовослужбовців передбачено трьохразове харчування, окрім службовців військово-повітряних сил, де прийнято чотирьохразове харчування. Енергетична цінність раціону військовослужбовців розподіляється таким чином: сніданок - 30-35%, обід - 40-45%, вечеря 20-30% . Zgіdno Mіnіsterstva behest of Defense of Ukraine № 402 "On zatverdzhennya provisions for prodovolchomu zabezpechennyu zbroynih forces of Ukraine to the peaceful hour", decided Kabіnetu Mіnіstrіv Ukraine № 426 "On the normalization zabezpechennya prodovolchimi rations vіyskovosluzhbovtsіv "at vsіh vіyskovosluzhbovtsіv peredbacheno trohrazove harchuvannya, okrіm sluzhbovtsіv vіyskovo-povіtryanih forces de priynyato chotirohrazove harchuvannya. Energetichna tsіnnіst ratsіonu vіyskovosluzhbovtsіv rozpodіlyaєtsya such rank: snіdanok - 30-35% obіd - 40-45%, 20-30% of the Last Supper.