Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання проміжного віджимання для інтенсифікації екстрагування
    (2014) Чернелевський, Ігор Володимирович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Марценюк, Олександр Степанович
    В багатьох галузях харчової промисловості екстрагування відіграє важливутехнологічну роль. Проте екстрактори, що використовуються, не забезпечують високої інтенсивності процесу, тісного контакту фаз, що взаємодіють, і, як наслідок, - повного екстрагування цільових компонентів. Таким чином, створення високоефективного обладнання для екстрагування корисних компонентів з рослинної сировини та розробка оптимальних технологічних режимів екстрагування є актуальною задачею.
  • Ескіз
    Документ
    Шнековий екстрактор з проміжним віджиманням твердої фази
    (2014) Чернелевський, Ігор Володимирович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Марценюк, Олександр Степанович
    Процеси екстракції в системі «тверде тіло - рідина» з малою різницею густин рідкої і твердої фаз широко поширені у харчовій, хімічній та фармацевтичній промисловості.