Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Викристання пасти аронії, як наповнювача для харчових продуктів нового покоління(2020) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Романів, Володимир ЯрославовичУ рoбoтi зaпрoпoнoвaно комплексне пeрeрoблення плодів аронії, що дозволяє отримати oднoчaснo дeкiлькa функціональних прoдуктiв – сік та пасту з вичавок, внесення якої дає змогу суттєво підвищити вміст у виробах харчових волокон, органічних кислот, вітамінів, фенольних сполук. Крім того, додавання рослинної пасти до фруктових наповнювачів для кондитерських та молочних виробів, соусів, повидла надає продукту вираженого присмаку й аромату, завдяки чому можливе використання пасти як натурального ароматизатора та барвника.