Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Формування системи контролю якості інноваційного продукту – сухарних брикетів
    (2019) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна
    Сухарний брикет – інноваційний продукт для туристичного і спортивного харчування. Для об’єктивного оцінювання якості готових виробів слід підібрати чи розробити відповідні методики. Запропоновано використання показників міцності та тривалості розмочування у воді. Наведено параметри визначення цих показників. Crumb briquette is an innovative product for tourist and sports nutrition. To objectively evaluate the quality of finished products, appropriate techniques should be selected or developed. It is suggested to use indicators of durability and duration of soaking in water. The parameters for determining these indicators are given.