Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження реологічних властивостей безглютенового дріжджового тіста(2019) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичДосліджено вплив ферментативної модифікації крохмалю борошна, лецитину і яєчного білка на реологічні властивості рисового тіста. The influence of enzymatic modification of starch flour, lecithin and egg protein on the rheological properties of rice dough has been investigated.Документ Доцільність використання структуроутворювачів у технології безглютенового хліба(2019) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозглянуто доцільність корегування структурно-механічних властивостей безглютенового тіста з рисового борошна шляхом використання ГПМЦ та лецитину. The expediency of correction of the structural and mechanical properties of gluten-free dough from rice flour by the use of HPMC and lecithin is considered.