Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні властивості порошку з топінамбуру
    (2014) Мельник, Оксана Петрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    В раціоні сучасної людини питомий обсяг посідають кисломолочні продукти, особливо йогурти, десерти, сиркові маси тощо. Ринок кисломолочних продуктів з наповнювачами та харчовими добавками розширюється більшою мірою за рахунок використання зарубіжних харчових добавок, в тому числі синтетичного походження. Тому на перший план виступають продукти даної групи, які містять натуральні інгредієнти та структуроутворювачі: плодово-ягідну та овочеву сировину, натуральні барвники та ароматизатори, структуроутворювачі рослинного походження. In the diet of modern man specific volume occupied by dairy products, especially yoghurts, desserts, cheese mass and so on. The market of dairy products excipients and food additives expands more due use of foreign food additives, including synthetic origin. Therefore, the foreground of this group of products that contain and structure-natural ingredients: fruit and berry and vegetable raw materials, natural colors and flavors, structure-plant origin.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртів з використанням порошку топінамбура
    (2014) Морозова, Ната Бадріївна; Мельник, Оксана Петрівна
    Розроблена модель продукту на основі йогурту з порошком топінамбура відноситься до групи продуктів підвищеної біологічної цінності і може бути використана при виробництві кисломолочних напоїв на молокопереробних підприємствах. Використання порошку топінамбура не потребує значних змін в традиційній технології йогурту і, відповідно, в допоміжному обладнанні та площах, що забезпечує певний економічний ефект. The model developed product based on yoghurt powder artichoke belongs to the products of high biological value and can be used in the manufacture of fermented milk drinks on the milk business. Use artichoke powder does not require significant changes in traditional technologies and yogurt, respectively, auxiliary equipment and areas, providing an economic benefit.