root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Мельниченко, Вікторія Анатоліївна
1
search.filters.author.Арсеньєва, Лариса Юріївна
Ключові слова
search.filters.subject.жирова сировина
1
search.filters.subject.жировое сырье
1
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.пищевые продукты
1
search.filters.subject.термическая обработка
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2016
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Мельниченко, Вікторія Анатоліївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.жирова сировина
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Зміни в жировій сировині під час термічної обробки
(
2016
)
Мельниченко, Вікторія Анатоліївна
;
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Показати більше
Контроль якості харчових продуктів - одна з складових проблем здорового харчування, яка забезпечує не тільки проживання, а іноді і виживання споживача харчових продуктів.
Показати більше