Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології пісочного напівфабрикату з використанням овочевих порошків
    (2014) Мельничук, Галина; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    На підставі здійснених досліджень нами розроблена рецептура нового виду пісочного печива з заміною 15 % борошна пшеничного порошком селери дисперсністю 30...50 мкм. Дослідні зразки відрізнялися ароматом і смаком, характерним для пісочного печива; збагачені кондитерські вироби, мали знижену калорійність і підвищену біологічну цінність за рахунок збагачення вітамінами і мінеральними речовинам. Based on research carried out we developed a new type of recipe shortbread replacing 15% wheat flour celery powder dispersion 30 ... 50 mm. The test samples were distinguished aroma and flavor characteristic of shortbread; enriched pastries were reduced calorie and high biological value due to enrichment with vitamins and minerals.