Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу одержання сухої каротиновмісної добавки(2016) Михалюк, Яна В'ячеславівна; Білоцерківська, Наталія; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропонована технологія переробки моркви з отриманням сухого продукту, який відрізняється високим вмістом каротину та низьким вмістом цукрів. Одержана харчова добавка може бути використана при виробництві широкого асортименту продуктів, в тому числі і для людей, хворих на цукровий діабет. The technology of processing carrots obtaining dry product that is rich in carotene and low sugars. The resulting food additive can be used in the production a wide range of products, including for people with diabetes diabetes.Документ Аналіз способів сушіння жому цукрових буряків(2014) Михалюк, Яна В'ячеславівна; Швецова, Інга Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичНаведено порівняльний аналіз сушіння жому цукрових буряків гарячим повітрям і перегрітою парою. Дослідження процесу сушіння жомової січки гарячим повітрям здійснювалися за температур 40, 60, 80 і 100, а перегрітою парою – 130, 140 і 150 °С. Тривалість сушіння жому – відповідно 2,5…6 і 10…15 хв за швидкості потоку сушильного агента 1,7 м/с. Під час сушіння гарячим повітрям білий колір волокна зберігався до 80 % СР в усьому діапазоні температур. Під час сушіння перегрітою парою жом починає жовтіти за вмісту СР вище 70 %. Для збереження білого кольору сухого продукту доцільно сушити жом до 70 % СР, після чого досушувати конвективним способом. Comparative analysis of sugar beet pulp drying with hot air and superheated steam. Investigation of dry pulp broken rice with hot air were carried out at 40 , 60, 80 and 100, and superheated steam - 130 , 140 and 150 ° C. Drying of pulp - respectively 2.5 and 6 ... 10 ... 15 minutes at a flow rate of drying agent 1.7 m/s. When hot air drying white fibers remained 80% CP in the whole temperature range. When superheated steam drying pulp begins to turn yellow at CP content above 70 %. To preserve white dry product it is advisable to dry the pulp to 70% CP, then dosushuvaty convective method.