Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників якості м’ясних посічених напівфабрикатів із м’яса індиків
    (2020) Горішній, Павло Олегович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
    Швидкі темпи виробництва м'яса індиків спонукає до наукових досліджень по удосконаленню технології та розширенню асортименту м'ясних продуктів з його використанням. Метою наукової роботи було розроблення інноваційних рецептур посічених напівфабрикатів з м'яса індиків з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру та дослідження функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем і органолептичних показників готових виробів. The rapid pace of turkey meat production encourages research to improve technology and expand the range of meat products using it. The aim of the research was to develop innovative recipes for cut semi-finished products from turkey meat using protein-fat emulsion based on chicken fat and study of functional and technological properties of minced meat systems and organoleptic characteristics of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Використання крові у м’ясних продуктах спеціального харчування
    (2020) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
    При розробці складу продуктів спеціального призначення широко використовуються різні види тваринної і рослинної сировини, поліненасичені жирні кислоти, мінеральні речовини, вітаміни, клітковина та ін. При розробленні рецептури сосисок обрано м'ясо індиків, також запропоновано використання білку крові Глобін Vepro Gel 95 HV у складі білково-жирової емульсії та цільну кров з метою підвищення вмісту заліза у продукті для профілактики та лікування анемії. Various types of animal and vegetable raw materials, polyunsaturated fatty acids, minerals, vitamins, fiber, etc. are widely used in the development of special-purpose products. In the development of the sausage recipe, turkey meat was selected, and the use of blood protein Globin Vepro Gel 95 HV in the composition of protein-fat emulsion and whole blood to increase the iron content in the product for the prevention and treatment of anemia.