Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив раси дріжджів при зброджуванні сусла із крохмалевмісної сировини на утворення летких домішок спирту(2018) Шиян, Петро Леонідович; Кириленко, Роман Григорович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Єгоров, Сергій; Ярко, Олександр Вікторович; Сиротенко, ОлександрОдним із резервів підвищення ефективності роботи спиртових заводів є зниження витрат вуглеводів на утворення побічних продуктів бродіння шляхом підбору високопродуктивних термотолерантних та осмофільних рас дріжджів. One of the reserves for improving the efficiency of the distilleries is reducing the cost of carbohydrates to the formation of by-products of fermentation by selection of high-yielding thermotolerant and osmophilic yeast breeds.Документ Дослідження впливу мінеральних речовин на культивування та зброджування концентрованого сусла(2016) Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Дячук, Романа АнатоліївнаЕкспериментально встановлено та теоретично підтверджено позитивний вплив цитратів металів на гідроліз складових сировини та дріжджегенерування в процесі біоконверсії сусла. Встановлено, що найбільш позитивний вплив на біосинтетичні властивості дріжджів має марганець та цинк; Experimentally and theoretically confirmed a positive effect on the hydrolysis of citrate metal components and raw materials in the bioconversion drizhdzheheneruvannya wort. Found that the most positive impact on the biosynthetic properties of yeast has manganese and zinc.Документ Інноваційна технологія етилового спирту з крохмалевмісної сировини(2016) Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Боярчук, Ярослав АндрійовичДослідно-промислові випробування розробленої технології отримання спиртових бражок при низькотемпературній крохмалевмісної сировини з використанням ФП підтвердили, що за невисоких капітальних витрат забезпечується значне покращення технологічних показників зрілих бражок, підвищення виходу і якості готової продукції; Experimental-industrial tests developed technology to obtain alcohol at low temperature brazhok raw starch using enzymes confirmed that at low capital costs provided significant improvements in process performance brazhok mature, increase output and product quality.