Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Пробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799
    (2016) Найда, Катерина Дмитрівна; Старовойтова, Світлана Олександрівна; Фоміна, Марина Олександрівна; Ткаченко, Катерина Василівна
    Дослідження пробіотичних властивостей S. boulardii та потенційне використання їх як основу пробіотика є перспективною розробкою для фармацевтичної галузі, що пов’язано з відсутністю патогенності дріжджів даного виду та наявністю ряду кардинально нових позитивних ефектів на організм людини. research probiotic S. boulardii properties and potential use as a basis probiotic is a promising development for the pharmaceutical industry, due to the lack of pathogenicity of the yeast species and the presence of a number of fundamentally new positive effects on the human body.