Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості. Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.
  • Ескіз
    Документ
    Фітоконцентрати оздоровчого призначення
    (2012) Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович
    До актуальних проблем харчової промисловості слід віднести розширення асортименту продукції з використанням вітчизняної рослинної сировини, в тому числі плодово-ягідної, пряно-ароматичної та лікарської; збільшення частки напоїв лікувально-профілактичного призначення; організацію промислового виробництва концентратів напоїв з натуральної сировини із заданим складом і підвищеними біологічними властивостями. By pressing problems of the food industry include expanding the range of products using native plant material, including fruits and berries, aromatic and medicinal; increasing the share drinks preventive purposes; Industrial Engineering drinks concentrates from natural raw materials with a given composition and enhanced biological properties.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій
    (2012) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Чепель, Наталія Василівна
    Безпечність композиційних ароматизаторів значною мірою визначається натуральністю використаних ефірних олій, які часто фальсифікують заміною їх синтетичними аналогами. Safety flavoring composition is largely determined naturalness used essential oils, which are often falsify their replacement by synthetic analogues.