Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна характеристика методів визначення фальсифікації барвними речовинами харчових продуктів і напоїв
    (2016) Васюра, Анна Олегівна; Науменко, Ксенія Андріївна
    Одним із поширених способів фальсифікації харчових продуктів є додавання натуральних та штучних барвників для покращення або маскування їх кольору. One of the common ways of falsification of food is the addition of natural and artificial colors to enhance or disguise their color.
  • Ескіз
    Документ
    Фітоконцентрати оздоровчого призначення
    (2012) Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович
    До актуальних проблем харчової промисловості слід віднести розширення асортименту продукції з використанням вітчизняної рослинної сировини, в тому числі плодово-ягідної, пряно-ароматичної та лікарської; збільшення частки напоїв лікувально-профілактичного призначення; організацію промислового виробництва концентратів напоїв з натуральної сировини із заданим складом і підвищеними біологічними властивостями. By pressing problems of the food industry include expanding the range of products using native plant material, including fruits and berries, aromatic and medicinal; increasing the share drinks preventive purposes; Industrial Engineering drinks concentrates from natural raw materials with a given composition and enhanced biological properties.