Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктів(2014) Белінська, Крістіна Олександрівна; Бреус, Ірина; Матвеева, Крістіна; Шкраба, Марія Володимирівна; Андрущук, Ірина Святославівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаПроведені дослідження дифузних спектрів відбивання в ближній інфрачервоній області виявили суттєві відмінності в спектральному розподілі для козиного, овечого та кобилячого сухого молока і дали можливість поводити якісний аналіз. Past studies of diffuse reflectance spectra in the near infrared region revealed significant differences in the spectral distribution for goat, sheep and mare's milk and made it possible to conduct a qualitative analysis.Документ Використання методу ІЧ-спектроскопії в технологічних процесах м'ясних виробництв(2014) Золотухіна, Марія Дмитрівна; Жадько, Марина Іванівна; Гарановська, Вікторія Андріївна; Верба, Наталія Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Носенко, Володимир ЄрофійовичЕкспериментально встановлено, що інтенсивність дифузного відбивання для м'яса та м'ясного фаршу залежить від режиму зберігання зразків, що дає можливість проводить якісний аналіз м'ясних продуктів. Experimentally, the intensity of the diffuse reflection meat and minced meat depends on the mode of storage of samples, which allows conducting qualitative analysis of meat products.