Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження реологічних властивостей емульсійного соусу з порошком з кабачків
    (2013) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Новосад, Олена Олександрівна
    Емульсійні соуси є поширеними в раціоні харчування населення і представлені полікомпонентними системами. Одним з можливих шляхів оптимізації їх рецептурного складу є використання рослинної сушеної сировини. Emulsion sauces are common in the diet and nutrition are multicomponent systems. One of the possible ways to optimize their prescription is the use of dried plant material.
  • Ескіз
    Документ
    Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків
    (2014) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Бісквітний напівфабрикат, як складова різноманіття тортів, тістечок, рулетів та інших борошняних кондитерських виробів, є досить популярною продукцією великих і малих підприємств галузі. Biscuit cake mix as part variety of cakes, pastries, rolls and other pastry products are very popular products large and small businesses sector.
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату
    (2014) Євлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Борошняні кулінарні вироби користуються попитом у споживачів, особливо серед дітей, підлітків, молоді. Проте дана група продукції за своїм хімічним складом характеризується підвищеним вмістом вуглеводів, високою енергетичною цінністю і потребує удосконалення хімічного складу. Flour culinary products in demand by consumers, especially children, teens, youth. However, this group of products by their chemical composition characterized by a high-carbohydrate, high energy value and needs to be improved chemical composition.