Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Роль маркетингових стратегій у прибутковості підприємств готельно-ресторанного бізнесу(2024) Винник, Ірина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаГотельно-ресторанний бізнес є однією з найважливіших галузей економіки України. Він забезпечує робочими місцями тисячі людей і приносить значні надходження до бюджету країни. Однак, у сучасних умовах конкуренції, готельно-ресторанним підприємствам необхідно постійно розробляти та впроваджувати ефективні маркетингові стратегії, щоб залишатися конкурентоспроможними та отримувати прибутокДокумент Інновації з удосконалення асортименту дієтичних страв в ресторані готелю як інструмент підвищення конкурентоспроможності(2024) Ковальов, Данило Ярославович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаВпровадження в ресторані при готелі дієтичних страв забезпечує задоволення попиту гостей, що прагнуть до здорового способу життя, і тим самим створює конкурентні переваги для підприємства на ринку готельних послуг. Актуальності набуває удосконалення асортименту дієтичних страв у ресторані готельного підприємства в контексті вимог здорового харчуванняДокумент Проблеми готельно-ресторанного бізнесу України(2023) Марчанчин, Анна Леонідівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаСфера обслуговування України постійно стикається із труднощами. Проте останні роки були вкрай важкими. Український бізнес зазнав великих втрат, спершу через Covid-19, наразі ще й війна. Тому сьогодні актуальним є не тільки виявлення сучасних проблем готельно-ресторанного бізнесу, а і надання пропозицій що до їх подолання. Ukraine's service sector is constantly facing difficulties. However, the last years were extremely difficult. Ukrainian business suffered great losses, first because of Covid-19, and now also because of the war. Therefore, today it is important not only to identify the modern problems of the hotel and restaurant business, but also to provide suggestions for overcoming them.Документ Сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу України під час воєнного стану(2023) Козаченко, Ольга Михайлівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаЧерез воєнний стан готельно-ресторaнний бізнес України значно скоротився: багато підприємств не працюють через недостатню гарантію безпеки, через низький рівень попиту, з технічних причин чи через зруйнування від обстрілів. В той же час, підприємства готельно-ресторанного бізнесу намагаються оптимізувати свою роботу в сучасних складних умовах. Due to the martial law, the hotel and restaurant business of Ukraine has significantly decreased: many enterprises do not work due to insufficient security guarantees, due to low demand, for technical reasons or due to destruction due to shelling. At the same time, hotel and restaurant businesses are trying to optimize their work in today's difficult conditions.