Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюре(2015) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра ІллівнаОстаннім часом на споживчому ринку підвищеним попитом користується здобне комбіноване печиво з желейними начинками на основі бісквітного напівфабрикату. Recently the consumer market increased demand combined butter cookies with jelly fillings based on semi-finished biscuit.Документ Виноградні вичавки - нетрадиційне сировинне джерело для кондитерської промисловості(2015) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра ІллівнаДля кондитерської галузі актуальним завданням є розроблення нового асортименту кондитерських виробів, конкурентоспроможного на вітчизняному ринку. Аналіз сучасного асортименту та обсягу виробництва харчових продуктів із піно- та драглеподібною структурою свідчить про їх популярність серед виробників і високий попит у споживачів. Це пояснюється наявністю більшості сировинних компонентів, існуванням відповідного виробничого досвіду та технологічного обладнання, натуральністю одержуваних продуктів, традиційністю їх споживання в Україні. For the confectionery industry urgent task is to develop a new range of confectionery products, competitive in the domestic market. Analysis of the current range and volume of food production and pino- gelatinous structure indicates their popularity among producers and consumers in high demand. This is due to the presence of most raw materials, the existence of relevant work experience and process equipment, naturalness derived products, traditional consumption in Ukraine.