Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання та оптимізація процесу першої сатурації цукрового виробництва(2014) Ющук, Інна Василівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичРозроблена математична модель першої сатурації, яка складається з рівнянь, що описують гідродинаміку руху бульбашок сатураційного газу в сатурованому соці, а також рівнянь для опису масообміну в апараті з урахуванням розрахунку поверхні поділу фаз і коефіцієнтів дифузії діоксиду вуглецю і масовіддачі при абсорбції в рідинному середовищі. The mathematical model of the first carbonation, which consists of equations describing the hydrodynamics of bubble carbonation gas movement in saturovanomu juice and mass transfer equations to describe the device based on the calculation of the surface phase separation and diffusion coefficients of carbon dioxide and masoviddachi in absorption in the liquid medium.Документ Математична модель процесу першої сатурації цукрового виробництва(2014) Ющук, Інна Василівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Метльов, Сергій ГеннадійовичРозроблена математична модель першої сатурації, яка складається з рівнянь, що описують гідродинаміку руху бульбашок сатураційного газу в сатурованому соці, а також рівнянь для опису масообміну в апараті з урахуванням розрахунку поверхні поділу фаз і коефіцієнтів дифузії діоксиду вуглецю і масовіддачі при абсорбції в рідинному середовищі. The mathematical model of the first carbonation, which consists of equations describing the hydrodynamics of bubble carbonation gas movement in saturovanomu juice and mass transfer equations to describe the device based on the calculation of the surface phase separation and diffusion coefficients of carbon dioxide and masoviddachi in absorption in the liquid medium.Документ Оптимізація процесу розрахунку сатуратора дифузійного соку цукрового виробництва(2012) Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна Василівна; Метльов, Сергій ГеннадійовичДоповідь присвячена оптимізації розрахунку сатуратора для очищення дифузійного соку в цукровому виробництві. Розроблена математична модель і параметричні схеми для розрахунку процесу карбонізації. Встановлено, що теоретичний розмір сатуратора менше тих апаратів, що використовуються на цукрових заводах. Насичення сатураційного газу діоксидом вуглецю негативно впливає на коефіцієнт його використання. Report on optimization of calculation process for the equipment intended for the absorption of carbon dioxide with the aim to neutralize calcium hydroxide when purifying crude juice in sugar production. Developed a mathematical model and parametric scheme to calculate the process of carbonation. Determined that the saturation with carbon dioxide of kiln gas negative impact on coefficient of its use. Was established that with the increase of CO2 in the gas efficiency of its use decreases.