Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Застосування нових культур молочнокислих бактерій у технології хлібного квасу
    (2014) Сагайдак, Мирослава; Смолінська, Наталія; Маринич, Лілія; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Для приготування хлібного квасу рекомендовано сухі препарати молочнокислих бактерій Ацидолакт VIVO та Йогурт VIVO. Встановлено доцільність їх використання в технології хлібного квасу і здатність активно впливати на формування високих органолептичних та нормативних фізико-хімічних показників готового продукту. To prepare the bread kvass is recommended, dry preparations of lactic acid bacteria and Yogurt Atsydolakt VIVO VIVO. Established in regard to their use of technology in bread kvass and ability to actively influence the organoleptic and high standard of physical and chemical parameters of the finished product.