Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ Дослідження впливу клітковини волоського горіха на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів(2014) Онищук, Марина; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаДослідження присвячені вивченню впливу клітковини волоського горіха на структуру тіста, його властивості та показники якості хліба. Встановлено оптимальне дозування клітковини у кількості 5%. The research devoted to studying the effect of fiber on the structure of the walnut paste, its properties and quality parameters of bread. The optimum dosage of fiber in an amount of 5%.Документ Исследование влияния клетчатки льна на показатели качества тестовых полуфабрикатов и готовых изделий(2013) Онищук, Марина; Фалендыш, Наталья Алексеевна; Ищенко, Татьяна ИвановнаПредставлены результаты исследований, свидетельствующие об оптимальности использования клетчатки льна для производства хлебобулочных изделий высокого качества в количестве 5% к массе муки. The results of studies attesting to the optimal use of flax fiber for the production of high quality bakery products in an amount of 5% by weight of flour.