Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Традиційна методологія калькулювання - з повним розподілом витрат(2014) Осадча, Ганна ГригорівнаВиробничі підприємства розподіляють накладні витрати з метою розрахунку повної собівартості одиниці продукції. Такий підхід дуже важливий для підприємств якщо ціна реалізації продукції визначається виходячи з її собівартості (хлібопекарська, м'ясо-молочна, борошно-мукомельна, цукрова промисловості тощо). Підприємства, що виробляють продукцію, яка забезпечує необхідний рівень життєдіяльності людини в своїй діяльності мають відшкодовувати всі витрати та заощаджувати певний рівень прибутку і рентабельності. Продукція цих підприємств не є підакцизною. Production company distributes overhead costs to calculate the total cost per unit of output. This approach is very important for businesses if the price of products is determined based on its cost (bakery, meat, milk, flour, flour, sugar industry, etc.). Companies that manufacture products that provides the required level of human activity in its activities should cover all costs and save some income and profitability. Products of these companies is not subject to excise duty.