Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Підтримка прийняття рішень при керуванні складним технологічним комплексом хлібопекарського виробництва на основі онтологічної бази знань(2017) Паньков, Дмитро ВасильовичПропонується розробка методології інтелектуального управління взаємодією складних процесів на основі онтологічного аналізу і обробки знань з метою забезпечення якості хлібопекарської продукції та своєчасності управлінських рішень в хлібопекарському виробництві. It is proposed to develop a methodology intelligent relationship management of complex processes based on ontological analysis and process knowledge to ensure quality bakery products and timely management decisions in the baking industry.Документ Формування знань експертів при інтелектуальному керуванні якістю хлібопекарської продукції(2015) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь ДмитровичВ задачах інтелектуального керування якістю хлібопекарської продукції важливе значення набуває комплексне оцінювання якості на основі знань експертів. In the intellectual quality control problems bakery products becomes important as comprehensive evaluation based on the knowledge of experts.