Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Факторно-цільовий аналіз хлібопекарського виробництва для задач автоматизованого керування якістю продукції(2017) Паньков, Дмитро ВасильовичРозглянуто один із семи інструментів якості, створено діаграму Ісікави для якості готової продуктії хлібопекарського виробництва. Проведено аналіз факторів, що впливають на якість готової продукції. One of the seven quality tools is studied; Ishikawa diagram of productivity quality of ready bakery production is created. Analysis of factors affecting the quality of the finished product is conducted.Документ Комп’ютерна кваліметрія при управлінні технологічним комплексом хлібопекарського виробництва(2017) Паньков, Дмитро ВасильовичРозглянуто принципи і методи оцінки якості хлібопекарського виробництва, представлена структурна схема комп’ютерної кваліметрії. Principles and methods of assessing the quality of bakery production, shows the block diagram of computer quality control.