Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктів
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
    Дефіцит повноцінних білків тваринного походження в раціоні харчування населення зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій у технології м'ясопродуктів, що полягають в оптимальному комбінуванні м'ясних і не м'ясних білоквмісних напівфабрикатів, з метою отримання високоякісних, збалансованих за біологічною цінністю продуктів харчування. Deficiency of valuable animal protein in the diet population has led to intensive development of new trends in meat technology, what is the optimum combination of meat and not meat bilokvmisnyh intermediate products, in order to obtain high-quality, balanced on biological value of foods.