Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технології «активного пакування» для харчової промисловості(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Захаревич, Валерій Болеславович; Олішевський, Валентин Вікторович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Хоменко, Юлія ОлександрівнаСучасний стан харчової промисловості та інноваційні напрями розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів із урахуванням їх показників якості і безпечності. The current state of the food industry and innovative areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the products with regard to their quality and safety indicators.Документ Удосконалення технології копчено-варених виробів з м’яса птиці(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Єленець, Юлія Анатоліївна; Хайдер, Аль-Хашимі; Неводюк, Ірина ВалентинівнаСеред широкого асортименту продукції, що виготовляється підприємствами харчової промисловості особливий статус мають вироби з м'яса птиці. Це пояснюється тим, що м'ясо птиці - продукт з підвищеним вмістом повноцінного білку, має збалансований комплекс білків, ліпідів, мінеральних речовин, вітамінів, володіє високими поживними та смаковими характеристиками. Among the wide range of products manufactured by food industry with the special status of poultry products. This is because poultry - a product with a high content of valuable protein, a balanced set of proteins, lipids, minerals, vitamins, has a high nutritional and flavor characteristics.