Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему(2018) Філіппова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина ЛьвівнаПріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.Документ Шляхи зниження калорійності білкового десерту(2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичПроведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.Документ Удосконалення технології десертів(2019) Шамшур, Анна Григорівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичРозроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.