Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему(2018) Філіппова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина ЛьвівнаПріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.Документ Низькокалорійний масляний крем з сучасними рослинними компонентами(2018) Споденко, Олександр Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведені дослідження підтверджують можливість використання пюре з печеного банану та свіжого базиліка та імбирного соку для поліпшення органолептичних властивостей і створення асортименту низькокалорійних масляних кремів із стабільними показниками якості.