Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи зниження калорійності білкового десерту
    (2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Проведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Масляний крем зниженої калорійності
    (2018) Бережна, Тетяна Олегівна; Польовик, Володимир Вікторович; Мазур, Оксана; Корецька, Ірина Львівна
    Використання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter cream