Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Формування та оцінювання якості збагаченого глазурованого сирка
    (2016) Ткаченко, Вікторія Вячеславівна; Попова, Наталія Вікторівна
    Задля підвищення харчової та біологічної цінності глазурованих сирків до їх складу додають різноманітні наповнювачі та природні добавки. Тому метою дослідження стало створення глазурованого сирка з лимонно- імбирним та обліпиховим джемом. To increase food and biological value of glazed cheese curds in their composition are added various fillers and natural supplements. The purpose of the study was the creation of candied curds lymonno- ginger and buckthorn jam.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення збагаченої начинки для глазурованих сирків низької жирності
    (2016) Ткаченко, Вікторія Вячеславівна; Попова, Наталія Вікторівна
    На сьогодні доведено, що харчова недостатність різко знижує здатність захисних систем організму адекватно реагувати на несприятливі чинники довкілля, підвищує ризик розвитку багатьох хвороб, у першу чергу - аліментарно залежних. Today proved that food deficiency greatly reduces the protective ability of the body to adequately respond to adverse environmental factors increase the risk of many diseases, in the first place - alimentary dependent.