Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розроблення рецептури зеленого соусу на основі пряно-ароматичної рослинної сировини
    (2016) Любцова, Юлія Леонідівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Попова, Наталія Вікторівна
    Розробка нових видів продуктів на основі натуральної сировини, які б змогли задовольнити як мікронутрієнтну добову потребу так і споживчі властивості на ринку України дуже мало. Тому ця проблема є актуальною в сьогоденні. Development of new products based on natural raw materials, which would be able to meet the daily needs as mikronutriyentnu and consumer properties in Ukraine is very small. Therefore, this issue is relevant in the present.