Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Сорбційні властивості сушеного м'ясного напівфабрикату
    (2014) Євлаш, Вікторія Владленівна; Потапов, Володимир Олексійович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Максименко, Анна Євгенівна
    Одним із напрямів інтенсифікації роботи закладів ресторанного господарства є залучення до технологічних потоків сушеної сировини тваринного походження, зокрема м'яса, що є концентратом усіх необхідних для організму людини нутрієнтів. Це дозволяє спростити операції з механічної обробки м'ясної сировини, скоротити тривалість технологічного процесу приготування кулінарної продукції, розширити асортимент та зменшити площі складських та виробничих приміщень. One of the goals of institutions intensification restaurants is involvement process streams dried raw materials of animal origin including meat that is necessary to concentrate all of the human body nutrients. This allows easier operation machining raw meat, reduce the duration of the process of preparation of culinary products, expand the range and reduce areas of storage and production facilities.