Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Антоціанові барвники та їх індикаторні властивості(2014) Пурс, Анастасія Ігорівна; Рубан, Яна Миколаївна; Сімурова, Наталія ВячеславівнаЗ'ясовано, що антоціанові барвники, одержані з червонокачанної капусти та чорноплідної горобини мають високу чутливість до зміни рН середовища, тому їх можна з успіхом застосовувати в якості індикаторів для визначення незначних змін кислотності середовища та харчових барвників червоно-фіолетового кольору у слабо кислому або нейтральному середовищі. It was found that anthocyanin dyes derived from red cabbage and chokeberry are highly sensitive to changes in pH, so they can be successfully used as indicators to determine minor changes acidity and food coloring red-purple in weakly acidic or neutral environment.