Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Зернова добавка, збагачена цинком, для крафтового виробництва сиркових виробів
    (2023) Дубівко, Анастасія Сергіївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Об’єктом досліджень було обрано технологію сиркових виробів, які запропоновано збагатити подрібненим голозерновим овсом, пророщеного з використанням розчину цинку. The object of research was the technology of curd products, which were proposed to be enriched with crushed whole-grain oats germinated using a zinc solution.
  • Ескіз
    Документ
    Сиркові пастоподібні продукти з наповнювачами
    (2014) Сігнаєвська, Юлія; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Комбінування кисломолочної основи із сиру кисломолочного нежирного з подрібненими сухими овочами, сумішшю спецій, рештою компонентів рослинного походження забезпечує створення високопоживних харчових продуктів, які відповідають сучасній концепції раціонального харчування. The combination of sour cottage cheese basics of lean chopped dried vegetables, spice mixture, the remaining components of plant origin ensures the creation of a highly nutritional products that meet the modern concept of a balanced diet.
  • Ескіз
    Документ
    Використання екстрактів бобових культур у технології кисломолочних продуктів
    (2013) Яценко, Слов'яна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Перспективним напрямком у розвитку сучасної молокопереробної промисловості є створення комбінованих продуктів із застосуванням рослинних екстрактів. Бобові культури мають високу харчову та біологічну цінність, являють собою природне джерело рослинного білку, харчових волокон, тіаміну, нікотинової кислоти, кальцію та заліза. Отже, з бобовими організм отримує всі необхідні речовини. The perspective direction in the development of the modern dairy industry is the creation of combined products with the use of plant extracts. Legumes that have a high nutritional and biological value, are a natural source of vegetable protein, dietary fiber, thiamin, niacin, calcium and iron. So, with legume body gets all the necessary materials.