Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту дієтичних солодких страв у закладах ресторанного господарства при готелях(2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано особливості діабетичного харчування, наведено асортимент перспективних цукрозамінників для використання у стравах, призначених людям, що страждають цукровим діабетом. The work analyzes the features of diabetic nutrition, provides an assortment of promising sugar substitutes for use in dishes intended for people suffering from diabetes.Документ Піноутворююча здатність десертів з використанням ГФС(2014) Нінікало, Марія Олексіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаХарчування сучасних людей відіграє важливу роль у формуванні їх здорового способу життя, забезпечуючи організм основними та незамінними харчовими речовинами, мінорними компонентами їжі та енергії. Вирішити проблему раціонального харчування можна шляхом створення низькокалорійних продуктів або зменшенням енергетичної цінності. Dining modern humans plays an important role in the formation of a healthy lifestyle by providing basic and essential body nutrients, minor components of food and energy. Solve the problem of nutrition possible by creating low-energy products or decrease the value.