Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Динаміка фізіологічних показників різних рас пивних дріжджів в процесі головного бродіння(2013) Кошова, Валентина Миколаївна; Коломієць, Т. В.; Решетняк, Людмила РасуловнаПідібрано оптимальну концентрацію дріжджових клітин та відповідну расу дріжджів для зброджування пшеничного пива. Встановлено вплив різних рас дріжджів на фізико-хімічні показники бродіння та динаміку зброджування. Подобрана оптимальная концентрация дрожжевых клеток и соответствующая раса дрожжей для сбраживания пшеничного пива. Установлено влияние различных рас дрожжей на физико-химические показатели брожения и динамику сбраживания. Optimal concentration of yeast cells and appropriate yest race for weat beer fermentation are matched. Different yeast race effect on dynamics of fermentation are found.