Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна
    (2017) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна
    Експериментально встановлено збільшення вмісту жиру на початковому етапі пророщування зерна. Далі вміст жиру зменшується, що пов'язано з гідролітичним розщепленням. Біологічно активоване зерно, яке є джерелом природних антиоксидантів, зокрема вітаміну Е, доцільно застосовувати при виробництві оздоровчих харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив факторів на збереженість олії та олійножирових продуктів
    (2015) Романовська, Тетяна Іванівна; Левчук, Лілія
    Жир є найкалорійнішим компонентом їжі. Деякі жирні ненасичені кислоти, що входять до складу жиру, для організму є незамінними і мають надходити з їжею. Наявність цих кислот у складі жиру дає підстави використовувати такі харчові продукти для оздоровлення і профілактики низки захворювань, зокрема серцево-судинних. Жир є найкалорійнішим компонентом їжі. Деякі жирні ненасичені кислоти, що входять до складу жиру, для організму є незамінними і мають надходити з їжею. Наявність цих кислот у складі жиру дає підстави використовувати такі харчові продукти для оздоровлення і профілактики низки захворювань, зокрема серцево-судинних. Fat is the highest calorie component of food. Some fatty unsaturated fatty acids are essential for the body and must come with food. The presence of these acids in the composition of fat gives reason to use such foods for the recovery and prevention of a number of diseases, in particular cardiovascular. Fat is the highest calorie component of food. Some fatty unsaturated fatty acids are essential for the body and must come with food. The presence of these acids in the composition of fat gives reason to use such foods for the recovery and prevention of a number of diseases, in particular cardiovascular.