Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Викристання пасти аронії, як наповнювача для харчових продуктів нового покоління
    (2020) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Романів, Володимир Ярославович
    У рoбoтi зaпрoпoнoвaно комплексне пeрeрoблення плодів аронії, що дозволяє отримати oднoчaснo дeкiлькa функціональних прoдуктiв – сік та пасту з вичавок, внесення якої дає змогу суттєво підвищити вміст у виробах харчових волокон, органічних кислот, вітамінів, фенольних сполук. Крім того, додавання рослинної пасти до фруктових наповнювачів для кондитерських та молочних виробів, соусів, повидла надає продукту вираженого присмаку й аромату, завдяки чому можливе використання пасти як натурального ароматизатора та барвника.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості виробництва натуральних барвників з моркви
    (2020) Романів, Володимир Ярославович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
    Проведені дослідження дозволяють стверджувати про доцільність використання моркви для отримання натурального барвника – концентрованого морквяного соку, який є основним компонентом при конструюванні ряду рецепту нових каротиновмісних продуктів харчування.