Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу процесу сушіння кокосової копри на зміни її хімічного складу(2023) Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі представлені результати досліджень зміни хімічного складу кокосових чіпсів в процесі їх технологічної переробки. Визначено, що процес сушіння призводить до зниження не лише масової частки вологи, а й вітамін С – майже на 30 %. Кількість вуглеводів зростає на 50 %, жиру – на 30 %, а білків на 60 %. Наведено припущення що до харчової цінності готової продукції.Документ Дослідження хімічного складу мускатного горіху різного географічного походження(2021) Сорока, Анастасія Анатоліївна; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаРобота присвячена вивченню хімічного складу мускатного горіху вирощеного в Індії, Індонезії та Китаю. Проведена порівняльна оцінка вмісту окремих сполук мускатного горіху. Зроблені припущення, що до впливу георафічного походження мускатного горіха на його хімічних склад. The thesis is devoted to the study of the chemical composition of nutmeg grown in India, Indonesia and China. A comparative assessment of the content of individual nutmeg compounds was carried out. Assumptions are made about the influence of the geographic origin of nutmeg on its chemical composition.Документ Огляд хімічного складу ефірної олії лаврового листя(2021) Іванишина, Катерина Миколаївна; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаРобота присвячена огляду складу фенольних сполук різних частин дерева лавру та олії отриманого з відповідної частини дерева. Описано вміст окремих сполук, їх кількість та вплив на організм людини. Проаналізовані основні властивості фенольних сполук лавру. The work is devoted to the review of the composition of phenolic compounds of different parts of the laurel tree and the oil obtained from the corresponding part of the tree. The content of individual compounds, their amount and effect on the human body are described. The main properties of phenolic compounds of laurel were analyzed.Документ Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаїв(2019) Руденко, Олександр; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта АльбертівнаРобота присвячена дослідженням та порівнянню хімічного складу різних видів перцю. Надані рекомендації щодо використання пряної сировини в технології ароматизованих чаїв. The article is devoted to the study and comparison of the chemical composition of different types of pepper. Recommendations on the use of spicy raw materials in the technology of flavored teas are given.