Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Формування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробів
    (2016) Рябко, Оксана Ігорівна; Артюх, Тетяна Миколаївна
    Зважаючи на активний розвиток хутряної промисловості з 30-х років минулого століття та маючи глибокі історико-культурні традиції застосування хутряні вироби і до сьогодні становлять значну частку сучасного гардеробу вбрання у побуті українців, що відзначається значною часткою українського ринку. Despite active development of the fur industry from the 30-ies of the last century and having a deep historical and cultural traditions of the use of fur products and today represent a significant share of a modern wardrobe outfits in everyday life of the Ukrainians that there is a significant share of the Ukrainian market.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка якості натуральних соків
    (2016) Богун, Леся Юріївна; Рябко, Оксана Ігорівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Споживання фруктових і овочевих соків населенням України за останні роки значно зросло. На ринку України реалізується багато різновидів соків і нектарів, які відрізняються за якістю та споживними властивостями. Consumption of fruit and vegetable juices population of Ukraine in recent years has increased significantly. In Ukraine implemented many varieties of juices and nectars, which are different quality and consumer properties.