Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців
    (2015) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Включення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.
  • Ескіз
    Документ
    Ресурсо- та енергозбереження у молочноконсервній галузі
    (2014) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Для забезпечення ресурсо- та енергозбереження на молочноконсервному комбінаті запропоновано розглянути такі основні положення комплексу заходів: розрахунково-аналітичне нормування витрат сировини, матеріалів та енергоносіїв, рецикл сировини; екологізація діяльності підприємства; організація планово-економічної діяльності; мотивація робочого персоналу. To ensure resource and energy saving at Dairy Plant invited to consider the following key provisions activities: Cash-analytical valuation of costs of raw materials and energy, Recycling of raw materials; greening the enterprise; planning and organization of economic activity; motivation of personnel.
  • Ескіз
    Документ
    Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереження
    (2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Адгезія - це складний комплекс фізико-хімічних явищ. Цей термін використовується для визначення процесу прилипання різних за структурою речовин при їх поверхневому контакті, в результаті якої утворюється так званий «адгезійний зв'язок».Показники адгезії є дуже важливими і значущими у виробництві згущених молочних консервів з цукром і наповнювачами. Адже від їх значення залежить кількісний вихід готового продукту з вакуум-випарних установок, кристалізаторів-охолоджувачів та об'єм продукту після його вилучення з таро-пакувльних матеріалів. Adhesion - is a complex physical and chemical phenomena. This term is used to define the process of adhesion of various substances in the structure of surface contact, resulting in a so-called "adhesive bond."Indicators of adhesion is very important and significant in the production of condensed canned milk with sugar and fillers. Because of their values depend quantitative yield of the finished product of the vacuum evaporation systems, cooling crystallizer and volume of the product after its removal from taro-pakuvlnyh materials.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність наукової розробки технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами
    (2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    Нераціональне харчування, високі психоемоційні навантаження, стреси, недосипання, шкідливі звички та багато інших чинників на фоні гострого дефіциту біологічно повноцінних харчових нутрієнтів згубно впливають на стан здоров'я людського організму і нації в цілому. Тому усі галузі харчової промисловості, в тому числі молочноконсервна, спрямовані на розробку та удосконалення технологій продуктів нового покоління зі збалансованим хімічним складом. Poor nutrition, high psycho-emotional stress, stress, lack of sleep, bad habits and many other factors against the backdrop of acute shortage biologically valuable food nutrients adversely affect health human health and the nation as a whole. Therefore, all branches of the food industry, including dairy, aimed at the development and improvement of technologies products of new generation with a balanced chemical composition.