Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Актуальність наукової розробки технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами(2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаНераціональне харчування, високі психоемоційні навантаження, стреси, недосипання, шкідливі звички та багато інших чинників на фоні гострого дефіциту біологічно повноцінних харчових нутрієнтів згубно впливають на стан здоров'я людського організму і нації в цілому. Тому усі галузі харчової промисловості, в тому числі молочноконсервна, спрямовані на розробку та удосконалення технологій продуктів нового покоління зі збалансованим хімічним складом. Poor nutrition, high psycho-emotional stress, stress, lack of sleep, bad habits and many other factors against the backdrop of acute shortage biologically valuable food nutrients adversely affect health human health and the nation as a whole. Therefore, all branches of the food industry, including dairy, aimed at the development and improvement of technologies products of new generation with a balanced chemical composition.Документ Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами(2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Савченко, Олександр АркадійовичЗроблено висновок про доцільність використання згущеного молока з цукром та згущеного молока з цукром і наповнювачем шипшини у кондитерській промисловості, зразки яких мають найкращі показники міцності адгезії. Для раціонального підбору пакувальних матеріалів та технологічного обладнання найкраще впроваджувати у виробництво продукти з низьким показником міцності адгезії, а саме згущені молочні консерви з цукром і наповнювачем смородини. Was concluded about the feasibility of using sweetened condensed milk and evaporated milk with sugar and filled hips in the confectionery industry, examples of which are the best indicators of the strength of adhesion. For a rational selection of packaging materials and process equipment to implement the best products in the production of low adhesion strength, namely condensed canned milk with sugar and currant filling.