Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка харчових добавок
    (2016) Якименко, Анна Олегівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    У сучасному світі швидкими темпами запроваджується використання харчових добавок. Щорічно виробництво харчових добавок збільшується в країнах Європи — на 2%, в США — на 4,4%, в Азії — на 10—15%. Науковцями проведено численна кількість досліджень про корисність та шкідливість добавок. In today's world of rapidly introduced the use of food additives. Yearly production of food supplements is increasing in Europe - 2% in the US - 4.4%, in Asia - by 10-15%. Scientists conducted a large number of studies about the benefits and dangers of supplements.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка якості натуральних соків
    (2016) Богун, Леся Юріївна; Рябко, Оксана Ігорівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Споживання фруктових і овочевих соків населенням України за останні роки значно зросло. На ринку України реалізується багато різновидів соків і нектарів, які відрізняються за якістю та споживними властивостями. Consumption of fruit and vegetable juices population of Ukraine in recent years has increased significantly. In Ukraine implemented many varieties of juices and nectars, which are different quality and consumer properties.