Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика асортименту твердих сирів у гіпермаркетах «Ашан»
    (2016) Красножон, Іван Григорович; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Асортимент є найважливішою складовою будь-якого магазину чи супермаркету, і правильний вибір асортиментних позицій буде сприяти не тільки задоволенню потреб споживачів, а й допомагати прогресувати існуючим виробникам. The range is an essential part of any store or supermarket, and the correct choice of product lines positions will contribute to not only meet consumer needs but also help progress the existing producers.
  • Ескіз
    Документ
    Асортимент і якість вершкового сиру
    (2014) Розпутня, Ірина Петрівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Для виробництва вершкового сиру високої якості, необхідно враховувати, як технологію, рецептурний склад, умови зберігання, так і дотримуватися високих гігієнічних стандартів під час виробництва і зберігання. To produce high quality cream cheese, you must consider how technology prescription composition, storage conditions, and observe high standards of hygiene during production and storage.