Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Якість сичужних сирів
    (2016) Голубець, Надія Сергіївна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    В організації раціонального харчування першорядна роль належить молочним продуктам. Це повною мірою відноситься до сиру, поживна цінність якого обумовлена високою концентрацією в ньому молочних білків і жиру, наявністю незамінних амінокислот, солей кальцію, фосфору, вітамінів необхідних для нормального розвитку організму людини. The organization of nutrition primary role belongs dairy products. This fully applies to cheese, nutritional value is due to its high concentration in milk protein and fat, the presence of essential amino acids, calcium, phosphorus, vitamins are necessary for normal development of the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Асортимент і якість вершкового сиру
    (2014) Розпутня, Ірина Петрівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Для виробництва вершкового сиру високої якості, необхідно враховувати, як технологію, рецептурний склад, умови зберігання, так і дотримуватися високих гігієнічних стандартів під час виробництва і зберігання. To produce high quality cream cheese, you must consider how technology prescription composition, storage conditions, and observe high standards of hygiene during production and storage.