Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Кава-брейк - “їжа для розуму”(2015) Кравчук, Наталія Миколаївна; Савченко, Валентин Валентинович“Їжа для розуму” (Brain Food) - це нова концепція, яку розробив Radisson Blu для зустрічей і конференцій, щоб допомогти підтримувати рівень зосередженості делегатів протягом усіх подій. “Їжа для розуму”- інноваційне рішення з організації харчування, розроблене фаховими шеф-кухарями та дієтологами. У меню включено свіжі, добре збалансовані продукти, переважно місцевого походження, з низьким вмістом жиру і цукру: риба, хліб з цільного зерна, фрукти і овочі - все це підтримує стабільний рівень цукру в крові й дозволяє учасникам конференції побороти можливе хвилювання та зберігає високу концентрацію уваги. "Food for thought" (Brain Food) - a new concept that has developed Radisson Blu for meetings and conferences to help maintain the level of concentration delegates throughout the event. "Food for thought" - innovative solutions Catering designed professional chefs and nutritionists. The menu includes fresh, well-balanced foods, mostly of local origin, low in fat and sugar, fish, wholegrain bread, fruit and vegetables - all support stable blood sugar levels and allow conference participants to overcome possible unrest and maintains a high concentration attention.Документ Інноваційні технології конференц-сервісу в готельному господарстві(2014) Савченко, Валентин Валентинович; Кравчук, Наталія МиколаївнаНайбільш затребуваним і прибутковим в готельному сервісі сьогодні є конференц-сервіс. Готелі, які розташовують на своїй базі конференц-зали, мають можливість проводити різні конференції, виставки та тренінги для персоналу. Забезпечення 60-65% завантаження лише завдяки бізнес туристам - цілком реальна перспектива для готелю. The most popular and profitable service in the hotel is now a conference service. Hotels that are placed on its base conference rooms, are able to produce various conferences, exhibitions and training for staff. Providing 60-65% CPU only due to business travelers - a very real prospect for the property.Документ Технічне оснащення сучасних конференц-залів готелів ділового призначення(2014) Кравчук, Наталья Николаевна; Савченко, Валентин ВалентиновичНайбільш раціональний підхід при плануванні бюджету на конференц- обладнання для залу - складання профілю заходів, які, найімовірніше, там будуть проводитися. На вибірку конференц-послуг впливають: цільова аудиторія, розмір залів і їх кількість, розташування готелю, обсяг номерного фонду, наявність ресторану. The most rational approach to budget planning for the conference equipment room - profiling measures that are likely to be there carried out. In the sample of conference services affect: the target audience size halls and their number, the location of the hotel, the volume number of rooms, availability restaurant.