Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні методи визначення токсичних металів у харчових продуктах(2000) Полумбрик, Олег Максимович; Салюк, Анатолій Іванович; Іщенко, Віра Миколаївна; Фоменко, Веніамін ВасильовичРозвиток промисловості та транспорту, збільшення населення, інтенсифікація сільського господарства – все це джерела глобального і зростаючого забруднення природного середовища. Контроль за вмістом токсичних металів у харчових продуктах повинен здійснюватись за державним стандартами. В лабораторіях використовується фотометричний та полярографічний методи аналізу. The development of industry and transport, population growth, intensification of agriculture - all these sources of global and growing environmental pollution. The control over the content of toxic metals in food must be made by the state standards. The laboratories used photometric and polarographic methods of analysis