Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Тростинний цукор - корисна сировина для закладів ресторанного господарства(2012) Скорченко, Оксана Вікторівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаЗа органолептичними та фізико-хімічними показниками всі види тростинного цукру відповідають вимогам нормативної документації і можуть бути рекомендованими до використання в закладах ресторанного господарства як унікальні природні продукти, які удосконалюють смак багатьох холодних страв, супів, різних соусів і маринадів, випічки, покращують консистенцію продуктів, збільшуючи їх в об'ємі. For organoleptic and physico-chemical parameters all kinds of cane sugar meeting the requirements of regulatory documents and can be recommended for use in institutions restaurant industry as a unique natural products that improve the taste of many cold dishes, soups, various sauces and marinades, baking, improve the consistency of product increasing them in volume.Документ Нанотехнології в майбутньому авангардної гастрономії(2014) Скорченко, Оксана Вікторівна; Вакулко, Валерія Вікторівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаОсновні надії використання нанотехнологій у виробництві продуктів харчування, пов'язані, насамперед, з поліпшенням їх поживних властивостей, смаку і корисності, а також зі зниженням виробничих втрат. The main hope of using nanotechnology in food production, associated primarily with improving their nutritional quality, taste and usefulness, and also with a decrease in production losses.