Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Формування конкурентних переваг підприємств молочної промисловості(2014) Слободян, Наталія ЯрославівнаФормування конкурентних переваг підприємствами є основою забезпечення їх стійкого конкурентного становища. Конкурентні переваги з'являються тоді, коли підприємство виконує необхідні дії з меншими витратами, аніж конкуренти, або виконує ці дії оригінальними способами, що створюють нецінову споживчу цінність. Formation of competitive advantage is the foundation of their sustainable competitive position. Competitive advantages arise when a company takes the necessary steps with less than competitors, or perform these steps original ways, creating non-price consumer value.Документ Сучасний стан молочної промисловості України(2014) Слободян, Наталія ЯрославівнаЗа даними Державної служби статистики України [1] станом на 1 серпня 2014 року чисельність поголів'я худоби в усіх категоріях господарств становила 4925,1 тис гол., в тому числі 2457,9 тис. голів - корови. According to the state Statistics service of Ukraine [1] As of August 1, 2014 the number of livestock farms of all categories totaled 4925.1 thousand ch., Including 2457.9 thousand. Heads - cow.